Ενδεικτικό εκπαιδευτικό υλικό

 

Εδώ θα βρείτε αρχεία τα οποία μπορείτε να εκτυπώσετε και να τα χρησιμοποιήσετε στη τάξη, στα μαθήματά σας, ή στο σπίτι με τα παιδιά σας!
Σας προσφέρω το δικαίωμα χρήσης, με αναφορά του ονόματος, όπου είναι απαραίτητο (π.χ. εργασίες). Το υλικό αυτό δεν έχει στόχο να υποστηρίξει συνολικά τους μαθητές ανά τάξη, ή ανά μάθημα, ή ανά δεξιότητα. Είναι μεμονωμένα παραδείγματα, που συνήθως ο τίτλος αποτυπώνει τον διδακτικό στόχο που ικανοποιείται ανά υλικό.

Για την ολοκληρωμένη υποστήριξη των μαθητών γενικής και ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, ανά τάξη, γνωστικό αντικείμενο ή δεξιότητα, μπορείτε να κάνετε χρήση του υλικού της μεγάλης τράπεζας διδακτικού υλικού  ALEARNING www.alearning.gr

Σωτηρία Τζιβινίκου

Επιστημονικά Υπεύθυνη

Επιστημονικά Υπεύθυνη Προγράμματος

Επιστημονικά υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η κ. Σωτηρία Τζιβινίκου, Επίκουρος Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία φέρει την ευθύνη για το σχεδιασμό, υλοποίηση και παρακολούθηση της ακαδημαϊκής διαδικασίας του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Επικοινωνία

Δώσε το email σου για να λάβεις πληροφορίες για το τρέχον πρόγραμμα ή για να ενημερωθείς εγκαίρως για την έναρξη του επόμενου προγράμματος.

Στοιχεία επικοινωνίας με το γραφείο της επιστημονικής υπεύθυνης του προγράμματος κ. Τζιβινίκου Σωτηρίας:

Σταθερό τηλ: 2421074884 (γραφείο επιστημονικής υπεύθυνης) 
Κινητό τηλ: 698 7787911 / 698 7787912 – 690 8677780

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ειδικής Αγωγής - Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Scroll to Top